Despre noi

Despre noi


Am o pizzerie? Am nevoie de lemn de foc USCAT pentru incalzirea la centrala termica sau soba? Doresc sa-mi fie livrat lemnul la domiciliu sau sediu in cantitati si la dimensiuni cerute de mine? Nu mai vreau sa cumpar lemn cautand si testand in fiecare an cate un furnizor de lemn care ramane fara stoc la cea mai mica criza? Ei bine, la aceste probleme solutia o oferim noi cu promptitudine si seriozitate date de o experienta de 11 ani numai in vanzarea si distributia de lemn.

Pentru PIZZERII suntem solutia ideala datorita stocului mare pregatit continuu pentru urmatoarele 12 luni de consum, iar clientii nostri nu au ramas NICIODATA fara lemne de cuptor iarna,cand livram promt lemn uscat fara sa simtiti criza lemnului.

ATENTIE, pizzeriile cu livrare in sezon cald, vor fi asigurare cu stoc si iarna pe timp de criza a lemnului, putem face contract! Depozitul are o capaciatate de 3000 mc lemn de foc astfel incat pe toata perioada anului putem asigura lemn de foc de esenta tare uscat, ideal pentru pizzerii, centralele termice cu gazeificare sau normale. Livrarea se face pe baza de comanda la telefon, pentru optiunea cu transportul nostru.

Clientii noi sunt invitati sa se deplaseze in depozit si sa asiste la masurare,incarcare si transport.Pentru clientii care au mijloc de transport, livrarea se face direct din depozit pe baza de documente de insotire a materialului lemnos. Plata se face numerar la livrarea si receptia marfii sau prin virament in contul bancar pe baza de factura proforma.

Serviciile noastre

Un proverb romanesc spune “Omul sa-si faca vara sanie si iarna caruta”. In acest spirit va invitam sa va faceti aprovizionarea cu lemn de foc din timp, pentru urmatoarele motive:

Produse oferite


Lemn de foc fag pregatit pentru pizzerii sau incalzire.
Lemnul se vinde la metru ster.
Stocul pentru pizzerii il stabilim de comun acord astfel incat sa fie suficient iarna.

Servicii oferite:

  • Transport lemn de foc la resedinta cumparatorului. Pentru zonele cu restrictie de tonaj in orase livram intre 6 si 10 mst pe cursa. Pretul transportului se stabileste in functie de cantitate si distanta.
  • Taiat lemn de foc chituci. Asiguram posibilitatea taierii lemnului de foc la dimensiuni cerute de client. Pretul de debitare este de 10 lei/ mst.