Lemn pentru gratar – saci diferite marimi

Lemn pentru gratar – saci diferite marimi

Am ales varianta de lemn ambalat in saci pentru o mai simpla manipulare de la magazie pana la gratar pentru confortul dumnevoastra. Un produs gata pregatit pentru ars, bine uscat (circa 1 an), dozat in saci de diferite marimi in functie de necesarul dvs de ardere.

De exemplu, pentru ca preparatele sa capete un gust si o aroma specifica, este nevoie de un lemn de foc gratar de calitate si bine uscat. Lemnul de fag este cel mai potrivit in acest sens. Acesta este un detaliu care adesea este omis de foarte multe persoane, deoarece exista intr-adevar diferente de gust si aroma, in functie de lemnul folosit.

Chiar daca un gratar electric este considerat mult mai sanatos, aroma si gustul carnii are extrem de mult de suferit, deci, metoda preferata va ramane intotdeauna varianta gratarului clasic. Acelasi lucru se aplica si in cazul cuptoarelor pe vatra, de exemplu, pentru acele cuptoare folosite in restaurante, in care se prepara pizza sau painea. Intotdeauna gustul si aroma preparatelor vor fi cu adevarat aparte daca se foloseste un lemn de cea mai buna calitate.

Solutia optima pentru lemn de foc gratar

Cel mai bun lemn de foc gratar il puteti achizitiona rapid si simplu, online, prin numai cateva click-uri, accesand site-ul nostru. Suntem o firma care are o experienta bogata in vanzarea si distributia lemnului de foc uscat pentru sobe, central, seminee, cuptoare pentru pizza dar si gratare, activitatea acesteia incepand inca din anul 2005. NOTA: Acest produs se pregateste numai cu comanda prealabila la cantitati de peste 20 saci.